Kål farse oppskrifter

Himmelske kålruletter - golabki

Himmelske kålruletter - golabki

Putt farse inni kålbladet og pakk den inn. Jeg fikk endel farse til overs og stekte noen deilige ventekaker av disse
Kyllingboller med teriyakisaus

Kyllingboller med teriyakisaus

Server med pasta, salat, poteter eller hva med soyaglasert kål. La farsen hvile kaldt i en times tid. Blir farsen for tørr så spe på med litt vann eller melk
Kål- og kjøttpudding

Kål- og kjøttpudding

Legg kål og farse lagvis i formen, begynn og avslutt med kål. Bland kjøttdeig, salt, potetmel, vann, egg, tomatpuré, timian og litt pepper til en jevn farse
Kålruletter

Kålruletter

Lag dette til en farse og ha det i kålbladene. Ta av noen hele kålblader fra et kål, det krever litt tålmodighet for de revner veldig lett
Nøttestek i savoykål

Nøttestek i savoykål

Nøttefarsen kan så klart også bakes inn i butterdeig, eller du kan bruke din egen oppskrift på nøttestek og pakke den inn i savoykål
Benløse fugler med kålstuing

Benløse fugler med kålstuing

Farsen skal bli seig og skal være lett å forme. Server fuglene med kokte poteter, brun saus, kålstuing og tyttebær
Dolmer med geitekjøtt

Dolmer med geitekjøtt

Farsen legges i en avlang form i hvert kålblad som rulles sammen og bindes med bomullsgarn. Savoykålbladene tas forsiktig fra hodet og kokes i lettsaltet vann i ca
Kjøtt.

Kjøtt.

Smelt-på tunga pork belly (alle), nudler (barna) og fermentert kål (meg. Ikke nødvendigvis kjøttdeig og farse
KÅL OG KJØTTPUDDING.

KÅL OG KJØTTPUDDING.

Legg kål og farse lagvis i formen, begynn og avslutt med kål. Kål og løk finsnittes og potetene grovrives
Form med kjøttdeig og kål

Form med kjøttdeig og kål

Bland godt og spre ut farsen i en ildfast form. Denne uken hadde Hanne skrevet kålpudding med ost i den lille menyboken
Smart mat del II: Lam og kål!

Smart mat del II: Lam og kål!

Vel, med hjemmelagde pølser har du full kontroll over hva du vil stappe i farsen selv, av både smak og helse

Kjøttkaker og stuet kål

Farsen skal bli glatt og smidig. Server kjøttkakene med kokte poteter, stuet kål eller grønn ertestuing og
Kålruletter

Kålruletter

Du må koke kålen og løsne kålbladene og blande farsen. Så var det kjøttfarsen. Kålruletter gir meg minner om skolekjøkken
Matklubb: Russisk aften

Matklubb: Russisk aften

Kvass og kålbaserte supper ser også ut til å være godt representert på matblogger. Pelmeni er farse i en tynn hvetedeig som kokes
Kjøttkaker med kålstuing

Kjøttkaker med kålstuing

Form farsen til. Finsnitt kålen og kok den i lettsaltet vann til den er myk. kålen i. Server kjøttkakene med kålstuing ved siden av