bety torskefilet og smørdampetspisskål. kål eller purre. Gryteretter - chili con carne, kjøttstuing, fårikål, bacalao, levergryte, hjemmelaget versjon av meksikansk gryte o
Foruten å ha kål i salater og supper, er det nydelig med smørdampetkål eller en god kålstuing. Kål er supermat og er blant grønnsakene vi oftere bør ha på menyen
Smørdampetkål. Når vann/ smørblandingen koker har du kålen oppi. Del kålen i 4 og fjern stilken. La dette koke noen minutter til kålen er ferdig ca 250-300 g kveite per person
Tilbehøret ble til slutt byggkorn med sprøstekt bacon, gulrotpuré, pastinalkpuré, smørdampetnykål bundet sammen av en syrlig hvitvinsreduksjon og toppet med grønnkålchips
Smørdampet løk er snadder til stekt mat, et tilbehør jeg bruker mye. Jeg tok her om dagen å skar opp like mye kål, i lange strimler , og stekte sammen med løken, det må jeg si blei enda bedre enn foreventet
Dampet kål er så utrolig godt, særlig hvis du har på rikelig med meierismør og salt på kålen først. Mengden med kål jeg har beregnet her er den vi brukte når vi kun hadde kål som tilbehør, dersom du vil ha poteter e
Server umiddelbart med friske, smørdampede grønnsaker, i dette tilfelle kål. Ved tilberedning av denne norditalienske retten starter vi med å trykke medaljongene litt flate og vend i pisket egg