Kålhode oppskrifter

Oppskrift: Vårruller

Oppskrift: Vårruller

Bland sammen mais, bønnespirer, revne gulerøtter, hakket kålhode og purreløk i en stor bolle. ♦ En pakke filodeig (kan kjøpes på Meny, eller asiatiske importbutikker) // ♦ 3 kyllingfilleter // ♦ 1 boks mais // ♦ 1 pakke glassnudler // ♦ 1 boks bønnespirer // ♦ 2-3 gulerøtter // ♦ 1/3 kålhode // ♦ 1 purreløk // ♦ Fersk ingefær // ♦ Soyasaus // ♦ En stor flaske frityrolje. 1/3 kålhode
Coleslaw med hvit dressing

Coleslaw med hvit dressing

Strimle kålhode og skrelt eple ved hjelp av en mandolin. 1/4 kålhode (helst rødkål – for fargens skyld). 1/4 kålhode (helst rødkål – for fargens skyld)
Himmelske kålruletter - golabki

Himmelske kålruletter - golabki

- Kålhode(r) - store kålhoder er enklere å håndtere- skinkesteik (svin)- bacon, jeg brukte røkt. Kok opp vann i en stor kjele og legg kålhodet oppi
Kålruletter

Kålruletter

Ta kålhodet opp av det kokende vannet, og skjær av bunnen. Dersom bladene ikke løsner kan du koke kålhodet ett minutt eller to til
Karrykål - Min nye favorittrett!

Karrykål - Min nye favorittrett!

1 kålhode. Karrykål - Min nye favorittrett. 30. 10. 2017 kl. 18. 07 i. Mat og drikke. Én kommentar. Ikke bare er det utrolig godt, men sundt er det også
Coleslaw med mango

Coleslaw med mango

1/2 kålhode i tynne strimler. 1/2 kålhode. 2 gulrøtter i strimler. 1 mango i strimler. 1 dl majones. 1 dl creme fraiche
Coleslaw med majones og dill

Coleslaw med majones og dill

1/2 kålhode, finsnittet. 1/2 kålhode, finsnittet. Coleslaw, eller kremet kålsalat, er kjempegodt til grillmat, og uunnværlig til pulled pork
Italiensk salat

Italiensk salat

ca 1/4 kålhode, gjerne nykål, da trenger du kanskje 1/2 hode. Enkel og god påleggssalat som lages på ti minutter
Boknafisk med kremet kål og bacon

Boknafisk med kremet kål og bacon

1 lite kålhode. 1 lite kålhode. Slippen restaurant i Fredrikstad serverer boknafisk fra «Halvors tradisjonsfisk» i Tromsø
Tunfisksalat med selleri og valnøtter

Tunfisksalat med selleri og valnøtter

Goodmix Ingredients 160-180 g god tunfisk 1 stang selleri, finhakket 100 g kålhode, finhakket ¼ rødløk, finhakket 1 eple, finhakket 1 neve valnøtter, finhakket 8 ss majones 8 ss rømme litt sitronsaft litt nykvernet pepper Instructions Skjær opp alle ingrediensene som anvist. 100 g kålhode
Kålstuing

Kålstuing

Kålhode (så mye av det som du syns du trenger – kålstuingen kan varmes opp igjen dagen etter).  . I går blogget vi om kjøttkaker
Laks med sitron og løpstikke

Laks med sitron og løpstikke

1/2 kålhode. Laks med sitron og løpstikke. 10. 08. 2016 kl. 09. 16 i. Mat. Ingen kommentarer. Fisk må på en ukesmeny - tirsdager er tema laks
Fårikålens dag

Fårikålens dag

Start med å skylle yttersiden av kålhodet, ev. Fårikål har gang på gang blitt kåret til Norge sin nasjonalrett, sist gang i 2014 og første gang i 1972
Russisk borscht

Russisk borscht

1 lite kålhode (i strimler). Brun kjøttet i ei gryte. Det skal ha god farge. Ha det i en stor kjele sammen med margbein, løk, selleri, gulrøtter, laubærblad, salt og pepperkorn
Brunkål og flesk.

Brunkål og flesk.

Del kålhode i fire, skjær ut stilken og finsnitt kålen. 1 kålhode, ca 1 kg. 1 kålhode, ca 1 kg 60 g sukker, gjerne halvparten brunt sukker
SURKÅL

SURKÅL

Snitt kålhodet så tynt du kan helt inntil kjernen. 1 lite kålhode, 1 kg, i tynne strimler. 1 lite kålhode