Strimle kålhode og skrelt eple ved hjelp av en mandolin. 1/4 kålhode (helst rødkål – for fargens skyld). 1/4 kålhode (helst rødkål – for fargens skyld)
1 kålhode. Karrykål - Min nye favorittrett. 30. 10. 2017 kl. 18. 07 i. Mat og drikke. Én kommentar. Ikke bare er det utrolig godt, men sundt er det også
Goodmix Ingredients 160-180 g god tunfisk 1 stang selleri, finhakket 100 g kålhode, finhakket ¼ rødløk, finhakket 1 eple, finhakket 1 neve valnøtter, finhakket 8 ss majones 8 ss rømme litt sitronsaft litt nykvernet pepper Instructions Skjær opp alle ingrediensene som anvist. 100 g kålhode
1 lite kålhode (i strimler). Brun kjøttet i ei gryte. Det skal ha god farge. Ha det i en stor kjele sammen med margbein, løk, selleri, gulrøtter, laubærblad, salt og pepperkorn