Kålstuing er nok ikke det som er "mest" vanlig å lage til middag nå for tiden (ikke i min generasjon hvertfall), men det er faktisk en veldig god norsk tradisjonsrett
Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brun saus kan ingen takke nei til
Server fuglene med kokte poteter, brun saus, kålstuing og tyttebær. Kålstuing. Da skulle du ha ferdige benløse fugler, saus og kålstuing klare til å sette på middagsbordet
I dette innleget skal dere få oppskriften på kålstuing og tomatsaus. Kålstuing er vell mest brukt til kjøttkaker, men kan også brukes til stek og kotteletter
Siden de gamle godt kan trenge litt ekstra, lages i dag medisterkaker og kålstuing. Kålstuing. Nå som Nora forsvant til Island med bestemor, stiller mormor opp som middagsgjest
Server med stekte poteter – gjerne med et dryss rosmarin – og hjemmelaget kålstuing. Som nevnt i tidligere innlegg, er jeg en stor fan av ansjos som smakstilsetning