I dag fikk jeg lyst til å lage kabaret med reker. Til kabareten trenger du. Når alle ingredisnsene er klare til bruk begynner du å sette sammen kabareten
Ypperlig kosemat en kald, mørk vinterkveld, gjerne med ett glass hvitvin ღ. Det mest vanlige er kabaret med reker eller fisk, men for dem som ikke liker/tåler fisk og skalldyr kan denne oppskriften på 'hverdags-kabaret' med skinke kanskje friste ღ
Noen påstår at kabaret eller aspic, som noen kaller det har "gått av moten", men ikke hos meg. Denne utgaven er nesten lik oppskriften, til en kabaret jeg tidligere har lagt ut i porsjonsformer
Den har syrligere smak enn majones og passer veldig godt til kabaret og roastbiff. Remulade er en smaksatt majones tilsatt grovhakket kapers, sylteagurk, sjalottløk og persille
Med kabareter, jazz og en viss flørting for det mer moderne med brasiliansk musikk og fotball. Rent faktisk er det en klassisk fotballpub med mat som er kraftig mye bedre enn gjennomsnittet for sånne steder
Kabaret. Hjemmelaget 'Toro' Tomatsuppe. Her får du oppskriften på hvordan man kan lage tomatsuppe, som minner om 'pose-varianten' uten frisk tomat, bare en 'dæsj' tomatpuré -og en 'dæsj' tilsvarer faktisk mange friske tomater
Deilig, lett mat som er godt som en variasjon fra den ellers ganske mektige julematen. (Det er viktig at du har i dette laget med aspik først slik at også toppen av kabareten har et gelelag
Fiskepuddingen ble også servert i stuing i terteskjell, til postei og kabaret. Piskepudding ble ofte brukt til selskapsmat, helst som forrett, med fløtesaus som ble tilsatt reker, hummer, kapers eller urtekrydder
Kabaret, remulade, potetsalat og hjemmelagde karbonader. Jeg var med å dekke bord, dandere og pynte brettene med mat og bakte mine elskverdige cupcakes
Dagene går og juleferien er i gang. Tenk at vi var så heldige at det ble julefreie på jobben i år. Hele to uker, så nå er det ikke mer jobb før neste år