Kabaret og remulade oppskrifter

Kabaret med ferske reker

Kabaret med ferske reker

Sett kabareten i kjøleskapet og la den stå i noen timer til den er stiv. ferske reker og dill. Jeg lager remuladen selv, men du kan fint bruke en ferdig fra butikken,
Kabaret med kyllingskinke a'la Gausdal c",)

Kabaret med kyllingskinke a'la Gausdal c",)

Det mest vanlige er kabaret med reker eller fisk, men for dem som ikke liker/tåler fisk og skalldyr kan denne oppskriften på 'hverdags-kabaret' med skinke kanskje friste ღ
Remulade ♫♪

Remulade ♫♪

Den har syrligere smak enn majones og passer veldig godt til kabaretog roastbiff. Remulade er en smaksatt majones tilsatt grovhakket kapers, sylteagurk, sjalottløk og persille
Rekekabaret ღ

Rekekabaret ღ

Serverer kabareten med fersk loff, godt smør ogremulade ღ. Kald hvitvin ogkabaret på terrassen om sommeren -eller ett herlig måltid, når du begynner og
Remulade / Remoulade Sauce

Remulade / Remoulade Sauce

Mest vanlig er det å servere den ved siden av fisk, gjerne hvit, og sjømat for ikke å forglemme kabaret
Kjøttkabaret

Kjøttkabaret

Serveres med godt brød ogremulade. Skjær opp kjøttet i terninger og bland det med de frosne grønnsakene i en form eller bolle

Borddekking, matfat og 60 årslag

Kabaret, remulade, potetsalat og hjemmelagde karbonader. Jeg var med å dekke bord, dandere og pynte brettene med mat og bakte mine elskverdige cupcakes