Sett kabareten i kjøleskapet og la den stå i noen timer til den er stiv. ferske reker og dill. Jeg lager remuladen selv, men du kan fint bruke en ferdig fra butikken,
Det mest vanlige er kabaret med reker eller fisk, men for dem som ikke liker/tåler fisk og skalldyr kan denne oppskriften på 'hverdags-kabaret' med skinke kanskje friste ღ
Den har syrligere smak enn majones og passer veldig godt til kabaretog roastbiff. Remulade er en smaksatt majones tilsatt grovhakket kapers, sylteagurk, sjalottløk og persille
Serverer kabareten med fersk loff, godt smør ogremulade ღ. Kald hvitvin ogkabaret på terrassen om sommeren -eller ett herlig måltid, når du begynner og
Remulade er helt nydelig ved siden av og dere finner også oppskriften min på det. Til Remuladen. (Det er viktig at du har i dette laget med aspik først slik at også toppen av kabareten har et gelelag
Kabaret, remulade, potetsalat og hjemmelagde karbonader. Jeg var med å dekke bord, dandere og pynte brettene med mat og bakte mine elskverdige cupcakes