Kabaret tilbehør oppskrifter

Kremet potetsalat

Kremet potetsalat

Andre mener kanskje også at kabaret er en klassiker som må frem. 8-10 personer som tilbehør til koldtbord. 8-10 personer som tilbehør til koldtbord
Humlehage-eddik

Humlehage-eddik

Kryddereddik bruker jeg i matlagingen litt på samme måte som en krydderolje – i sjysauser, i marinader, i aspic-gele til kabaret, i forskjellige dressinger og nesten alltid – i salatbollen

Fiskepudding med fløte (Buskerud)

Fiskepuddingen ble også servert i stuing i terteskjell, til postei og kabaret. Asparges og hermetiske erter var fint tilbehør
Hissig Svin & Ertepurè

Hissig Svin & Ertepurè

Mange forbinder grønne erter med kjedelig tilbehør til svinestek, tørr stuing som kompanjong til kjøttkaker eller fargeinnslag i retten som tok Norge med storm på 70 tallet, kabaret
Hissig Svin & Ertepurè

Hissig Svin & Ertepurè

Mange forbinder grønne erter med kjedelig tilbehør til svinestek, tørr stuing som kompanjong til kjøttkaker eller fargeinnslag i retten som tok Norge med storm på 70 tallet, kabaret

Tomatkabaret

Server kabareten som forrett eller som tilbehør til kaldt kjøtt. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann ca 10 minutter