I dag fikk jeg lyst til å lage kabaret med reker. Til kabareten trenger du. Når alle ingredisnsene er klare til bruk begynner du å sette sammen kabareten
Det mest vanlige er kabaret med reker eller fisk, men for dem som ikke liker/tåler fisk og skalldyr kan denne oppskriften på 'hverdags-kabaret' med skinke kanskje friste ღ
Kald hvitvin og kabaret på terrassen om sommeren -eller ett herlig måltid, når du begynner og. Her har jeg laget kabaret i porsjonsformer ♫♪ Små herlige delikatesser ღ
Noen påstår at kabaret eller aspic, som noen kaller det har "gått av moten", men ikke hos meg. Denne utgaven er nesten lik oppskriften, til en kabaret jeg tidligere har lagt ut i porsjonsformer
Andre mener kanskje også at kabaret er en klassiker som må frem. Når det skal serveres koldtbord er potetsalat blant de rettene som for meg er en absolutt nødvendighet og jeg kan ikke huske sist jeg fikk servert eller serverte koldtbord uten
Den har syrligere smak enn majones og passer veldig godt til kabaret og roastbiff. Remulade er en smaksatt majones tilsatt grovhakket kapers, sylteagurk, sjalottløk og persille
Kryddereddik bruker jeg i matlagingen litt på samme måte som en krydderolje – i sjysauser, i marinader, i aspic-gele til kabaret, i forskjellige dressinger og nesten alltid – i salatbollen
Med kabareter, jazz og en viss flørting for det mer moderne med brasiliansk musikk og fotball. “Ich hab noch einen Koffer in Berlin,” sang Marlene Dietrich
Kabaret. Kabaret var klassisk selskapsmat på 50-60 tallet. Jeg er -66 modell, men kabaret har fulgt meg opp gjennom årene -og de begynner det å bli mange av
Kabaret føler jeg er en rett som holder på å forsvinne. Når du skal snu kabareten på en tallerken, så ta en varm klut, eller hold glasset forsiktig under varmt vann til det løsner på siden