Kabaret oppskrifter

Kabaret med ferske reker

Kabaret med ferske reker

I dag fikk jeg lyst til å lage kabaret med reker. Til kabareten trenger du. Når alle ingredisnsene er klare til bruk begynner du å sette sammen kabareten
Kabaret med kyllingskinke a'la Gausdal c",)

Kabaret med kyllingskinke a'la Gausdal c",)

Det mest vanlige er kabaret med reker eller fisk, men for dem som ikke liker/tåler fisk og skalldyr kan denne oppskriften på 'hverdags-kabaret' med skinke kanskje friste ღ
Kabaret med varmrøkt pepperlaks og reker

Kabaret med varmrøkt pepperlaks og reker

Noen påstår at kabaret eller aspic, som noen kaller det har "gått av moten", men ikke hos meg. Denne utgaven er nesten lik oppskriften, til en kabaret jeg tidligere har lagt ut i porsjonsformer
Kabaret med torsk

Kabaret med torsk

Jeg la sammen to og to og tenkte at den må brukes i form av den litt gjennomsiktige og dissende klassikern kabaret
Kremet potetsalat

Kremet potetsalat

Andre mener kanskje også at kabaret er en klassiker som må frem. Når det skal serveres koldtbord er potetsalat blant de rettene som for meg er en absolutt nødvendighet og jeg kan ikke huske sist jeg fikk servert eller serverte koldtbord uten
Rekekabaret ღ

Rekekabaret ღ

Kald hvitvin og kabaret på terrassen om sommeren -eller ett herlig måltid, når du begynner og. Sett kabareten kaldt til den er helt stiv, ca
Remulade ♫♪

Remulade ♫♪

Den har syrligere smak enn majones og passer veldig godt til kabaret og roastbiff. Remulade er en smaksatt majones tilsatt grovhakket kapers, sylteagurk, sjalottløk og persille
Fiskekaker av torsk med dill

Fiskekaker av torsk med dill

Jeg la sammen to og to og tenkte at den må brukes i form av den litt gjennomsiktige og dissende klassikern kabaret

1. Mars.

Norges revydronning, Bokken Lasson, åpnet sin egen kabaret “Chat Noir”. Norges revydronning, Bokken Lasson, åpnet sin egen kabaret “Chat Noir”
Tre rettes festmeny ♫♪ ~*♥*~

Tre rettes festmeny ♫♪ ~*♥*~

I denne menyen har jeg også laget kabareten til forretten dagen før. Mens du rører og rører i isen lager du kabareten -og setter den i kjøleskapet
Humlehage-eddik

Humlehage-eddik

Kryddereddik bruker jeg i matlagingen litt på samme måte som en krydderolje – i sjysauser, i marinader, i aspic-gele til kabaret, i forskjellige dressinger og nesten alltid – i salatbollen
Retro ukemeny - Nr. 2 ♫♪

Retro ukemeny - Nr. 2 ♫♪

Kabaret. Kabaret var klassisk selskapsmat på 50-60 tallet. Jeg er -66 modell, men kabaret har fulgt meg opp gjennom årene -og de begynner det å bli mange av
Tunfisk Kabaret

Tunfisk Kabaret

Kabaret føler jeg er en rett som holder på å forsvinne. Når du skal snu kabareten på en tallerken, så ta en varm klut, eller hold glasset forsiktig under varmt vann til det løsner på siden