Rør sammen eggeplommer, sukrin, kremfløte og vaniljeekstrakt i en kjele. Nydelig og holdbar kake, som er perfekt å ha på lur når det kommer uventede gjester innom på påskebesøk
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Tilsett så likør og eggeplommer og miks det godt til du får en lys og luftig konsisten. En Ferrero Rocher kake skal i mine øyne smake Ferrero Rocher og skal feks ikke ha vaniljebunn eller lys kakebunn som jeg har sett at noen har
Denne gule kaken (suksess kake) er bare sååå god og bytter en sukker med annen søtning som feks sukrin så blir det en litt sunnere versjon som kan den nytes med bedre samvittighet også på mørke høst dager
Denne kaken ble utrolig saftig med en fantastisk smak av appelsin, hasselnøtt og sjokolade. Kakebunn. Nå skal du folde kakerøren forsiktig inn i eggehviten, bruk rolige og forsiktige bevegelser så ikke eggehviten blir flat
Ha deigen i kakeformen, lag en liten fordypning i midten med baksiden av en skje. Kaken lages i rund form, 20 cm. La kaken stå i 5 minutter før du forsiktig tar den ut av formen. 2 eggeplommer
Fordel eggeplommer fra eggehviter. En perfekt påske kake med mega appelsin smak. Legg vanilje ekstrakt og begynne å legg till eggeplommer en etter en mens du mikser