mai kake med rødt og blått sukkerbrød, fylt med krem, kesam og friske bær. Dette er en høy kremkake laget med to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge og en bunn ble farget blå (se lenger nede på siden hvordan det ble)
Når jeg en sjelden gang lager kaker så lager jeg som regel ostekake fordi det er det enkleste. Jeg har brukt bringebærkesam denne gangen, men det er også deilig å bruke kesam med lime
eks en blender og rør sammen med osten og kesamen. Så Leah og jeg satte i sving og laget oss en deilig oste"kake" på 10 minutter i går. 100 gram mager vaniljekesam. 100 gram mager vaniljekesam
Saftig og god kake som passer godt nå i julen, best når den har fått stått ett døgn i kjøleskapet. Ha det over i en liten firkantet kakeform med bakepapir eller smør den og sett midt i ovnen
mai kake. mai kake. Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
Ha deretter oppi mager kesam, egg, vaniljestevia og sitronsaft. Når jeg bruker banan i kaker synes jeg det fort det kan bli en litt for dominerende banansmak, men her kjenner jeg faktisk ikke noe til det i det hele tatt
Server med vaniljeis og bær, kesam og bær, eller vispet krem. Fantastisk godt og sunt. Synes nesten den var bedre etter en dag i kjøleskapet, å spise den tørr
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv