♥ Det er min erfaring at kjeksbunnen kan sitte litt fast i fatet når kaken kommer rett fra kjøleskapet, så jeg pleier å la kaken stå i romtemperatur en liten stund før severing
Press ned med noe flatt og hardt slik at kjeksbunnen blir kompakt. Denne kaken har både kremostmed mandarin og ananas ogyoghurtmed melon og pasjonsfrukt, noe som gir en tropisk, frisk smak
Sett formen medkjeksbunn i kjøleskap slik at den blir hard. Pisk fløte til stiv krem. For å få kaken ut av formen brukes en varm og skarp kniv, skjær langs kanten med denne kniven før du åpner formen
Jeg pleier å bruke baksiden av en spiseskje for å dytte og klappe kjeksbunnen jevn og flat. Kjeksbunn. Finn frem en stor bakebolle og ha rømme, kremost, melis og vaniljesukker i bollen
Fordel ostekremen over kjeksbunnen, og sett kakeformen over i en langpanne med vann i. I ogmed at jeg valgte å bruke Digestive-kjeks i bunnen inneholder kjeksbunnen litt sukker, men resten av kaken er helt sukkerfri