Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Kaken er trukket og pyntet med sukkerpasta, og spiselig bilde med Liverpool logo. Sett bringebærmoussen i kjøleskapet i et par timer før du fyller kaken
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal ikke bli helt knust, la de beholde litt av formen, men ikke for mye for da synker de til bunn slik de gjorde i min, det er meningen de skal være fordelt inni hele kaken når den er ferdig
Pynt deretter kakenmed friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
Jeg pleier å skjære bort ytterkanten på hver side og idag smeltet jeg sjokolade som jeg ringlet over kaken og pyntet medbringebær på toppen og tilslutt et dryss med melis
da den er toppet med deilige bær og frukt. Jeg bruker blåbær, jordbær, bringebær og grønne/røde druer. Når kremen er passe stiv, hadde jeg i 1/2 beger Tine kremosttopping, med vaniljesmak
Har du forsøkt å dekke en klassisk ostekakemed rød gele og masse jordbær og bringebær. Det fantastiske med denne kaken er dessuten at den helst skal lages med frosne bær, så dette er en kake som er like fin å lage hele året