Dette er en stor suksesskake som dekkes med både deilig Firkløverkrem og gul suksesskrem, og deretter søt, pisket fløtekrem og til slutt masse friske bær
Firkløverkake er bestevenninen min sin spesialitet, jeg fikk denne kaken til bursdagen min. Forskjellen på denne kaken og andre "bløt kaker" er at den ikke er altfor søt (hvis man ser bort i fra kvikk lunsjen da), samtidig er sukker bunnen dyppet i vanilje saus så denne blir ekstra saftig
Kokesjokolade kan byttes ut medfirkløver eller melkesjokolade. Det mest supre med denne kaken i tillegg til at den er god- er at den kan lages et par dager før
Mai er her er i all sin prakt med en anelse grønnskjær i buskene, festkaker i alle magasiner, et litt ustabilt vær, pussing av bunadsølv og stryking av bunadskjorter
Kokesjokoladen smeltes i lag med smøret og avkjøles. Bunnen skjæres på langs, og halvparten av fyllet legges inni kaken, og halvparten som et lokk over
-altså etter at muffinsene ble svidd, vannbakkelsen mislykket og kakebunnen gikk i gulvet. Men så (som dere som følger meg på instagram kanskje har lest) kom jeg til å tenke på noen ord pappaen min sa til meg da jeg var lita jente (hadde veldig lett for å ta til tårene og gi opp hvis det ikke gikk min vei), så da var det tilbake til kjøkkenbenken, og jeg gav meg ikke før jeg hadde 2 ferdige kaker i kjøleskapet. Her var mat og kaker til minst 50 personer. Emma har hjulpet mamma med å dekorere tavla i gangen, som har stått tom i over 1/2 år
Når det kommer til kakepynten liker jeg best å sitte med en kniv å skjære ut formene til det som skal bli en orkide rose, en cala eller ett dåpsbarn, så slikt utstyr har jeg ikke orket å kjøpe
Ingenting slår sjokoladekakemedFirkløver-krem. «Frøydiskake» med trøffelfyll – perfekt . Skal du lage fest-utgaven kan du dele den i to og fylle med vaniljekrem