Hell dette over kjeksbunnen. Bland sammen og press det ut i en rund kakeform. Når jeg en sjelden gang lager kaker så lager jeg som regel ostekake fordi det er det enkleste
Ha ostemassen i formen over den avkjølte kjeksbunnen. Pynt gjerne under geleen med frukt ogbær. Knus kjeksen godt og bland den med smeltet smør og sirup
♥ Det er min erfaring at kjeksbunnen kan sitte litt fast i fatet når kaken kommer rett fra kjøleskapet, så jeg pleier å la kaken stå i romtemperatur en liten stund før severing
Press ned med noe flatt og hardt slik at kjeksbunnen blir kompakt. Pynt med friske bær om du vil. Denne kaken har både kremost med mandarin og ananas ogyoghurtmed melon og pasjonsfrukt, noe som gir en tropisk, frisk smak
Sett formen medkjeksbunn i kjøleskap slik at den blir hard. For å få kaken ut av formen brukes en varm og skarp kniv, skjær langs kanten med denne kniven før du åpner formen
Jeg pleier å bruke baksiden av en spiseskje for å dytte og klappe kjeksbunnen jevn og flat. Kjeksbunn. mai kan du pynte med noen friske bær for å få kaker i rødt, hvitt og blått
Ostekake på glass er en krysning av kakeog dessert, og kan varieres med ulike typer bærog frukt. Se for eksempel Ostekake på glass medjordbær her på Det søte liv