oktober, kommer her min favoritt oppskrift på eple ogpærekakemed marsipan. Denne kaken er saftig og god og smaker kjempegodt som den er, eller sammen medvaniljeis eller vanilje - eller lime kesam
Bre pærecashewkremen utover bunnen og pynt med rosiner og valnøtter. Min kakeglade farmor likte iallfall kakenog fikk med seg resten av kaken hjem siden jeg ikke orket tanken på å spise mer gulrotkake den dagen
En vidunderlig og lekker sjokoladekakemed krem, krydderkokte pærer, bær og deilig sjokoladeglasur. Begge kakebunnene, sjokoladekremen ogpærene lages kvelden før
Jeg tenker at det beste er vel å prøve å venne kroppen av med smaken av det søte, men innimellom så må det være lov å spise en kake, sjoklade, eller kanskje litt frukt
Dette gjør at kaken blir veldig saftig og er en litt annen variant enn hva man er vant med. Uansett, i dag ble det kakebaking, og oppskriften på suuuperdeilig eplepærekake får du her
I går lagde jeg en sunn kakemed proteiner og sunt fett. Jeg syns det er bra å gjøre noe annet innimellom, gøy med litt forandring og du får ny inspirasjon
Varm melken til kokepunktet i en kjele, sammen medvanilje, kanel og anis. Ta kaken opp av fryseren, legg pærebitene oppå sjokoladekremen og hell fromasjen over slik at ringen fylles helt opp
Skrell og skjøær pæreneogh putt de på toppen av kaken. Ta karamellen og hell den over kaken. Og siden pærene var modne har vi tatt en liten forsmak på både det ene og det andre som jeg kommer med her på bloggen etter hvert