Så her kommer en real sjokoladebombe av en kake. En så stor sjokoladekake må tempereres for at den skal smake best med tanke på saftighet, mykhet og smak
Kaken har en mektig, intens sjokoladesmak og en særegen konsistens fra marshmellowsene. Ha i 200 gram smeltet sjokolade sammen med 4-5 ts kakaopulver, 2 ts vaniljesukker, 100 gram grovhakkede, ristede pekannøtter og en klype salt. 250 gram mykt smør røres sammen med 200 gram melis, 3 ss kakao og 100 gram smeltet sjokolade - og 1 ½ dl kremfløte. 200 g smeltet sjokolade. 100 g smeltet sjokolade
Kakebunnen I denne oppskriften er kjeks som normalt brukes til ostekake bunn byttet ut med sunne nøtter og mørk sjokolade, noe som passer perfekt med selve kaketoppen som er fylt med kremost, rømme og fløte
Rør så kremosten inn i den smeltede sjokoladen, deretter eggeplommene Kle så en rund springform med bakepapir og smør bakepapiret med litt olje eller smør