Bland det så med resten av bringebærpuréen. Rør med jevne mellomrom. Når alt er blandet fordeler du røren i tre former med 20 cm i diameter. Ha sjokoladekremen i en sprøytepose med en wilton 1M tip
Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren. Sørg for at det ikke kommer noe plomme i eggehviten, ellers blir det dårlig med stivpisking
For en fantastisk smaksopplevelse, denne må deles med fler. Pynt deretter kaken med friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær
Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut uten kakerøre på så er den ferdig. Vaffel kjeks, hvis du ikke finner uten fyll så ta med vaniljefyll
sjokolade kaker. Slå av varmen og la den stå med døren på gløtt over natten. Det blir litt mye marengs med denne oppskriften så du får nok litt til overs
Denne gule kaken (suksess kake) er bare sååå god og bytter en sukker med annen søtning som feks sukrin så blir det en litt sunnere versjon som kan den nytes med bedre samvittighet også på mørke høst dager
Ikke alle marsipankaker må ha sukkerbrød. Jeg valgte en saftig og deilig sjokoladekake fylt lagvis med Sverre Sætres hasselnøttkrem og min egen sjokolademousse og bringebærkrem
Skyll eggehviter fra eggeplommer og visp de med en klype salt, må ikke bli helt stive. Først er det å sette smør, sukker, vann og kakao i gryten med tykk bunn og varme den på svak varme til smør smelter og sukker løse opp, visp og la den avkjøle før bruk
Fordel eggeplommer fra eggehviter. En perfekt påske kake med mega appelsin smak. Legg vanilje ekstrakt og begynne å legg till eggeplommer en etter en mens du mikser
Vi hadde lyst til å lage en kake med flere etasjer til lillebror sin bursdag. Den er like god når den er litt lavere, spesiellt hvis du har syltet appelsin og rømmekrem med vanilje ved siden av