Bland det tørre sammen i en bolle og det våte i en bolle og ha det gradvis sammen med eggblandingen. Ha det over i en liten firkantet kakeform med bakepapir eller smør den og sett midt i ovnen
Det er helg igjen og skikkelig høst stemning her i Bergen, og det fikk meg på tanken på å bake en eplekake i kopp idag - det er akkurat passe stor porsjon for en person og topper du med vispet krem smaker dette fantastisk godt
Tilsett kokosmelken til den er passe tykk og smak til med vanilje. Begynn med kakebunnen (det er mange ingredienser , skulle du ikke ha alt kan du sikkert bytte ut noe eller ta mer av noe annet)
Rester kan brukes i kakao, i havregrøten eller på pannekaker. Bounty kaken har en kokos-og sjokoladebunn, et rikt kokos fyll med et snev av vanilje, og sjokolade glasur på toppen
KAKERØRE. ha kakerøren i en springform og fordel kanelsnacksen i kladder ovenpå kakerøren. 100 g sukrin + ( eller 200 g vanlig sukrin)75 g smeltet smør250 gram kokosmelk ( ikke light ). 30 g kokosmel
Denne tiden av året betyr mye sykdom, og dermed en del vikartimer. Hadde en halvtimes pause før BodyBalance, så da var det påfyll i kroppen med litt kjappe karbs og proteiner
Men må lissom gå uten tur med Tyra da, også elsker jo lille gull å være ute. Men måtte bare gjøre den om litt, er så glad i kokosmelet - synes kaka blir mer saftig