Stivpisk eggehviteneog vend forsiktig inn sukrin og finmalte mandler. Nydelig og holdbar kake, som er perfekt å ha på lur når det kommer uventede gjester innom på påskebesøk
tilsett sukker ogvikingmelk/fløte. Ha alt i en gryte ogsmeltkaramellen på svak varme. Ha alt i en gryte, varm opp på svak varme til alt er smeltet i sammen
tilsett sukker ogvikingmelk/fløte. Ha alt i en gryte ogsmeltkaramellen på svak varme. Ha alt i en gryte, varm opp på svak varme til alt er smeltet i sammen
jeg brukte fersk Mozarella og revet pizzaost mellom lagene og på toppen. Så lager du en bit deig som er like bred og lang som rundt kanten på formen, dette blir veggen på pizzaen
Smelt smøret i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett sukker ogeggeplommer-rør kraftig med en visp til du får en sjokoladekrem som er jevn og klumpfri
) Jeg selv synes slettes ikke det smakte galt, fikk ikke helt tacofølelsen, men var egentlig en genial måte å få med seg alt på en plass, var bare salaten utenom
jeg brukte fersk Mozarella og revet pizzaost mellom lagene og på toppen. Så lager du en bit deig som er like bred og lang som rundt kanten på formen, dette blir veggen på pizzaen
Bland philadelfia ogmelis. Og vi velger å kalle den verdens raskeste kake. Den trenger få ingredienser, har store variasjonsmuligheter og ser flott ut på kakebordet
Jeg har laget mange kaker, men det jeg har laget lite av er kakeruten marsipantrekk. Syns den ble skikkelig søt, og jeg fikk lyst til å prøve meg på flere slike kaker