Kald forrett fisk oppskrifter

Hvit fisk med tomatsalsa og tahinisaus

Hvit fisk med tomatsalsa og tahinisaus

Og for å holde den fersk må den holdes kaldt. I så fall ville jeg kanskje servert en liten forrett først, suppe for eksempel
Hvordan tilberede fisk?

Hvordan tilberede fisk?

Bakt salmalaks og kald pepperrotstappe og hjemmelaget rødbeter. Egner seg godt som forrett eller tapas
Focaccia brød

Focaccia brød

Kan spises både varm og kald og er godt til både kjøtt, fisk eller å bare spise alene eller som en liten appetizer
Røkt ørretrull

Røkt ørretrull

La omeletten bli kald før du legger den oppå fisken. La omeletten bli kald. Dette er et supersunt måltid, en smakfull forrett eller en spennende rett til et koldtbord
Fiskesuppe frå fjellheimen

Fiskesuppe frå fjellheimen

Nok kaldt vatn til å dekke fisken og grønsakene du skal lage kraft på (om lag halvannan liter). Kjell serverer den som forrett til ein trerettars middag, og har difor ikkje så mykje fisk i sjølve suppa
Grønnsaker til Tempura

Grønnsaker til Tempura

Grønnsaker i tempura er godt enten som snacks, forrett eller siderett til f. Ellers er det også godt med fisk og enkelte skalldyr

Matopplevelser i Ålesund ♫

Da ble det forrett på Bocca. Man går ikke på steakhouse for å spise fisk, så i dag ble det biff. Vi spiste kremet FISKESUPPE med kjempegodt focaccia brød, kr
Ceviche av laks med bringebær & avokado

Ceviche av laks med bringebær & avokado

Her er oppskrift på en kjempegod forrett ✿✿. Ceviche består av rå fisk marinert i sitrussaft. Når fisk marineres i sitrussaft, settes en biokjemisk prosess som kalles denaturering i gang
Hjemmelaget tomatsuppe

Hjemmelaget tomatsuppe

Ha under kaldt vann og kjøl dem ned. Passer godt som en forrett, sammen med pannekaker, eller som en middag alene (gjerne med litt makaroni og kjøttboller)
Ovnsdampet havabbor

Ovnsdampet havabbor

Start først å skrape av skjellene på fisken og skyll i kaldt vann. Havabbor er en fantastisk fisk, og man kan tilberede den på mange forskjellige måter
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

( Jeg la min kald i fryseboksen til den stivnet). Jeg valgte i første omgang å prøve meg på forretten. Jeg skred til verket utstyrt med flott villfanget atlanterhavstorsk fra fiskedisken til Meny Røa, (som må være en av Norges beste)
Slik setter du en spiss på måltidet

Slik setter du en spiss på måltidet

Sausen kan spises både varm og kald. Sandefjordsmør er helt nydelig til scampi og fisk, men kan også brukes til for eksempel asparges og spekeskinke som en forrett
Brandade, norsk på fransk

Brandade, norsk på fransk

Klippfisk, olivenolje, creme fraiche, hvitløk, sjalottløk, laurbærblad, timian, melk og poteter er det du trenger til denne deilige retten

Grillet asparges med hollandaise

Ha de over i kaldt vann, så de avkjøles. Aspargesen er så god at den nesten kan stå alene på en tallerken, men den passer ypperlig sammen med både fisk og kjøtt til forretter, hovedretter og tilbehør til tapas eller grillmat