Kaldrøkt ørret oppskrifter

Grillet makrell, ute eller inne.

Grillet makrell, ute eller inne.

Varmrøkt og kaldrøkt går unna, men makrell er så mye mer enn det. Lag den som gravlaks eller ørret. Makrell er en altfor lite brukt fisk hos oss
Salting, toerking etc av fisk og kjoett

Salting, toerking etc av fisk og kjoett

Graving av fisk og kjøttVi graver oftest fisk som laks, ørret og røye. Varmrøkt fisk trenger ca 1 time i røkeovnen, mens kaldrøkte bruker ofte fra 12-24 timer alt etter type. Laks og ørret kan ligge i lake 2-3 døgn. ca 1 time i røkeovnen, mens kaldrøkte bruker ofte fra

Laksesalat

400 g varmrøkt eller gravet laks ( varmrøkt/ gravet ørret , sild eller makrell ( kaldrøkt ) kan også brukes )

Varmrøkt eller kaldrøkt, hva er forskjellen?

Kippers, spekemakrell, laks, ørret, torsk, hyse (kolje) og blåkveite. Jeg fikk et spørsmål fra en kunde i butikken forleden dag om hva som var forskjellen mellom varmrøkt og kaldrøkt fisk