Jeg er ingen storforbruker av røkt laks, verken kaldrøkt eller varmrøkt. Litt lettere mat enn om vinteren selvsagt, og da bestemte jeg meg for å lage noe med varmrøkt laks
Blant annet upasteurisert ost og rømme, norske epler, nøtteroser og glutenfrie lefser, gule rødbeter og sånne med polkagrismønster, kaldrøktlaks og litt til
Graving av fisk og kjøttVi graver oftest fisk som laks, ørret og røye. Varmrøkt fisk trenger ca 1 time i røkeovnen, mens kaldrøkte bruker ofte fra 12-24 timer alt etter type. Laks og ørret kan ligge i lake 2-3 døgn. ca 1 time i røkeovnen, mens kaldrøkte bruker ofte fra
Det er ikke ofte jeg spiser røkt laks, verken varmrøkt eller kaldrøkt. Men varene jeg smakte på var i alle fall bra, så derfor laget jeg et måltid med den varmrøkte laksen da vi kom hjem, det var enkelt og godt