Dette innlegget begynte jeg på i 2012, rett etter at den da nyfrelste Kim Orderud (Baconkongen) og hans gode Therese hadde vært her og røkt fleskestykkene sine hos meg
Norsk eplefest på Gvarv i Sauherad i Telemark er akkurat ferdig, og med stor suksess. Det er også konkurransen om årets beste oppskrift, hvor en forrett med eple eller videreforedlede produkter fra epler var med
Posted by Torill Anita. Tweet. Jeg er ingen storforbruker av røkt laks, verken kaldrøkt eller varmrøkt. Ikke fordi jeg ikke liker det, men det blir bare sjelden til at jeg kjøper det
Jeg begynner mykt etter den lange pausen med et hverdagsinnlegg. Jeg har ikke komponert noen nye oppskrifter siden sist, men har kost meg med mye godt for det
Posted by Torill Anita. Tweet. ]. Som mer enn alminnelig interessert i mat og vin har vi selvsagt lenge hatt lyst til å spise på De 4 Roser , problemet er bare at restauranten ligger i Harstad, og vi bor i Moss
Broderen har salta sitt eget lammekjoett i mange aar, og salting av fisk har vi gjort i lang tid. Her er en liten oversikt over hvordan de forskjellige konserveringsmetoder kan gjoeres