Her finner du oppskrift på både kalkunen, stuffingen/fyllet, tranebærsaus og fløtesaus. Om du skal lage høsttakkefest á la thanksgiving, eller skal ha kalkun til selskap eller på nyttårsaften så er det viktig å ha det rette tilbehøret
Tørk av kalkunen. Hell vann over kalkunen underveis i stekingen. Gni så inn kalkunen med smeltet smør, ca 100gr. Stee stekeovnen på 170 grader og legg kalkunen på en rist. Når steketiden er over lar du kalkunen hvile i 20 minutter før du skjærer den opp
I dag gjelder oppskriften partert kalkun og det funket bra. Langtidsstekt kalkun med bakte søtpoteter, maiskolber og sjysaus er et fantastisk godt måltid til en rimelig penge om en skal sammenligne alternativet
#kosthold #oppskrift #mat #mammablogg #fitnessmamma #fitness #trend . Jeg bare mixer og trikser litt med krydder oppi også smører det over kalkunen, yummi
kalkunhals (valgfritt). Sett løk og gulrot i en stor panne med kalkun halsen (valgfritt). Strain å fjerne grønnsaker og kalkun, deretter tilbake væsken i pannen
Kalkunkraft med portvin er helt i toppsjiktet av mine yndlingslukter. Det er løk, gulrot, selleri og hvitløk surret i smør sammen med innmaten fra kalkunen
Denne kalkunen forberedes helt annerledes enn slik du vanligvis gjør med saus og poteter. Du kan fritere i en jerngryte og få kalkunbitene ordentlig crispy eller bruke kun noen spiseskjeer olje til å steke i stekepanne, men da blir de ikke like sprøe