Kalkunfilet med fløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy. Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt
Kalkunsaus og kyllingsaus. Denne varianten lager jeg til helstekt kylling og kalkun. Ha i god kylling eller kalkunkraft til passe sausemengde, og jevn sausen med hvitt rismel eller annet glutenfritt mel utrørt i kaldt vann
Nå har jeg prøvd meg fram og laget kalkun to ganger. Er ganske fornøyd med hvordan det ble, selv om jeg fortsatt synes at kalkunmiddag bare er sånn helt okei, mye som er bedre enn kalkun etter min smak
Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt. Kalkunfilet. Jeg hadde laget ribbe dagen før, og brukte denne sausen til kalkunen
Legg kalkunlåret i stekeposen med litt aromater. Siden jeg forberedte dette dagen i forveien så la jeg kalkunen litt i kaldt vann og så i kjøleskapet over natten
Kalkun sto på menyen, noe som seg hør og bør på nyttårsaften. Hverken meg eller min bedre halvdel hadde tilbredt en kalkun før, så jeg googlet og spurte rundt som gal