Kalkunfilet med fløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy.Helstektkalkunfiletstekti en romertopp, gir deg fantastisksaftig og mørt kjøtt. Har du ikke romertopf, så kan du bruke stekepose og ildfast form KulinariskFanatisme -
Helstekt Kalkun med tilbehør Når kalkunen er ferdigstekt, lar du den avkjøle under folie. Det er viktig å ikke kjøpe for litenkalkun av hensyn tilsaftig kjøtt Thrines koketteri
Kalkunfilet med fløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy.Helstektkalkunfiletstekti en romertopp, gir deg fantastisksaftig og mørt kjøtt. Har du ikke romertopf, så kan du bruke stekepose og ildfast form KulinariskFanatisme -
Helstekt indrefilet av kalv med smørstekte grønnsaker, bakte rødbeter, champignon, aspargesbønner, tyttebær og fløtesaus. Hvorfor ikke prøve noe annet enn kalkuni år. Stikk så inn et steketermometer på den tykkeste delen av fileten, og legg den i en stekeposeKulinariskFanatisme -