Kalkunbryst oppskrift saus oppskrifter

Helstekt kalkunbryst med rosenkål og fløtesaus

Helstekt kalkunbryst med rosenkål og fløtesaus

Tranebærsyltetøy smaker supert til kalkunkjøtt – se bloggen for oppskrift under tilbehør. Saus. Spe med kraft fra stekingen, når fileten er ferdig og jevn sausen med fløte
Kalkunbryst medley – til fest og hverdags:-)

Kalkunbryst medley – til fest og hverdags:-)

Kalkunbryst med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetmos og hvitvinssaus. Når brystene dupper fint i bassenget forbereder du saus, poteter og grønnsaker
En hyllest til kalkunen

En hyllest til kalkunen

Sviddå hørte ryktene om at bassenget skulle åpnes for svømming og at et stort, saftig kalkunbryst angivelig skulle klargjøres til langdistanseavømming

Kalkunrull i Crock-Pot ♫♥

Fløtegratinerte poteter finner du oppskrift på her. Kalkunrullen serveres med fløtegratinerte poteter, asparges, tyttebærsyltetøy og en god saus, laget av kalkunkraften
NYTTÅRSMENY

NYTTÅRSMENY

Om det ikke er et steketermometer i kalkunen stikker du et i den tykkeste delen av kalkunbrystet. Her deler vi vår sprø og saftige kalkunoppskrift med dere

Det andre Skagen

Marinert kalkunbryst, lammeculotte og et par strutsebiffer skulle holde. Servert med nypoteter, sommerkål og en god saus fra pose
Kalkun i høstdrakt

Kalkun i høstdrakt

Stek kalkunbrystet i en varm stekepanne til det har fått en fin stekeskorpe. Saus. smak til med soyasaus
Cola-skinke

Cola-skinke

Kanskje med annet kjøtt og, for eksempel kalkunbryst. Den måtte bare ut, og jeg kom på at jeg hadde lest en oppskrift i en av Nigella Lawsons kokebøker
Fruktsalat/waldorfsalat *oppskrift*

Fruktsalat/waldorfsalat *oppskrift*

I går hadde vi deilig kalkunbryst med poteter, saus, grønnsaker og selvsagt fruktsalat. Tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere
Den obligatoriske nyttårskalkunen

Den obligatoriske nyttårskalkunen

I år var det en rolig nyttårsaften med barna og da er kalkunbryst helt genialt å servere. Fløte og kraft som ligger i bunnen av stekeformen bruker du som saus
Deutschland, Deutschland

Deutschland, Deutschland

 Gås var skikkelig godt, mørkere kjøtt enn kalkunbryst, men noe av den samme smaken. Jeg spurte etter oppskriften, men fikk den ikke, jeg tror det ble glemt

Nyttårskalkunen – slik gjer du det!

Kjernetemperaturen på kalkunbrystet bør vere ca. Denne oppskrifta er til ca. Kok opp krafta, og smak til med det du vil at sausen skal smake av
Oppskrifter fra venner

Oppskrifter fra venner

Wongchan Antonsen************************************************************************Ann Wok"Det jeg bruker szechuan til er en wok rett som jeg er så glad i å szechuan er etter min mening uunnværlig der"Kalkunbryst , kuttes i strimler stekes i olje i wok gryte