Tranebærsyltetøy smaker supert til kalkunkjøtt – se bloggen for oppskrift under tilbehør. Saus. Spe med kraft fra stekingen, når fileten er ferdig og jevn sausen med fløte
Fløtegratinerte poteter finner du oppskrift på her. Kalkunrullen serveres med fløtegratinerte poteter, asparges, tyttebærsyltetøy og en god saus, laget av kalkunkraften
Om det ikke er et steketermometer i kalkunen stikker du et i den tykkeste delen av kalkunbrystet. Her deler vi vår sprø og saftige kalkunoppskrift med dere
Kanskje med annet kjøtt og, for eksempel kalkunbryst. Den måtte bare ut, og jeg kom på at jeg hadde lest en oppskrift i en av Nigella Lawsons kokebøker
I år var det en rolig nyttårsaften med barna og da er kalkunbryst helt genialt å servere. Fløte og kraft som ligger i bunnen av stekeformen bruker du som saus
Gås var skikkelig godt, mørkere kjøtt enn kalkunbryst, men noe av den samme smaken. Jeg spurte etter oppskriften, men fikk den ikke, jeg tror det ble glemt
Wongchan Antonsen************************************************************************Ann Wok"Det jeg bruker szechuan til er en wok rett som jeg er så glad i å szechuan er etter min mening uunnværlig der"Kalkunbryst , kuttes i strimler stekes i olje i wok gryte