Tranebærsyltetøy smaker supert til kalkunkjøtt – se bloggen for oppskrift under tilbehør. Siden sønnen ikke var hjemme på selveste nyttårsaften, synes jeg det var på sin plass med litt kalkun første nyttårsdag
Kalkunbryst med steinsoppsaus, potetpure, sprøstekt champignon, søtpotet og waldorfsalat. Ved å steke kalkunbryst på denne måten vil du få et saftig og godt bryst, med nydelig soppsaus
kalkunbryst i skiver. 1. Kok inn 2 dl. eplemost med løken, til 2 spiseskjeer. Sil av og ta vare på løken. Pisk smør inn i eplesausen til en glatt og fin smørsaus
Tilbered kalkunbrystet. 2 kalkunbryst skiver på ca. Lyst på noe ekstra godt til lunsj. Prøv denne. Har du ikke kalkun, kan du «jukse» litt og bruke kylling istedenfor
Det resulterte i denne deilige pastamiddagen med kalkunbryst for å ha mye proteiner også. Tin kalkunbrystet, krydre med salt og nykvernet pepper (og evt
Kalkunbryst. Det ble altså en tur over grensa i dag. -) Nå har jeg tenkt på det mange ganger siste uka. Ting tar tid, enda det kun er drøye halvtimen bort