Spe med kraft fra stekingen, når fileten er ferdig og jevn sausen med fløte. Siden sønnen ikke var hjemme på selveste nyttårsaften, synes jeg det var på sin plass med litt kalkun første nyttårsdag
Kalkunbryst med steinsoppsaus, potetpure, sprøstekt champignon, søtpotet og waldorfsalat. Ved å steke kalkunbryst på denne måten vil du få et saftig og godt bryst, med nydelig soppsaus
Da kan det kanskje friste med fylt kalkunbryst. Fylt kalkunbryst. Er du ytterst heldig, kan det hende du får ferskdisken/ slakter til å gjøre dette for deg om de har ferske kalkunbrystfileter tilgjengelig
kalkunbryst i skiver. 1. Kok inn 2 dl. eplemost med løken, til 2 spiseskjeer. Sil av og ta vare på løken. Pisk smør inn i eplesausen til en glatt og fin smørsaus
Tilbered kalkunbrystet. 2 kalkunbryst skiver på ca. Lyst på noe ekstra godt til lunsj. Prøv denne. Har du ikke kalkun, kan du «jukse» litt og bruke kylling istedenfor
Det resulterte i denne deilige pastamiddagen med kalkunbryst for å ha mye proteiner også. Tin kalkunbrystet, krydre med salt og nykvernet pepper (og evt
Da er det fortsatt rester igjen av kalkunbryst. Kalkunbrystene veide i overkant 920 gram. I butikken forleden sjekket jeg av ren nysgjerrighet kg-prisen på kalkunbryst som kostet 140 kr. 2 x 920 gram kalkunbryst+ 2 kalkunlår+ 2 kalkunvinger= 4500 gram kalkunkjøtt. Jeg beregner verdien på kalkunbrysten til 80 kr