Så derfor stekte vi en kalkunfilet og lagde litt godt tilbehør. Tranebærsyltetøy smaker supert til kalkunkjøtt – se bloggen for oppskrift under tilbehør
Kalkunfilet og avokado er alltid med, resten av tilbehøret prøver eg å variere litt. Min favoritt-lunch dei siste vekene har vore lomper* med masse godt fyll
langtidsstekt kalkunfilet, bladsalat, myk avokado, fiken, crunchy brødkrutonger, litt seige søte honningristet pekannøtter med deilig ost og andre godsaker
Som tilbehør valgte vi provence poteter og brokkoli. start med potetene (se link over)Krydre kalkunfiletenemed salt, pepper og litt curry og stek dem med litt smør i en stekepanneNår kalkunfiletene er ferdige, ta dem ut av pannen
Grønnsalat med ost, eple, paprika og agurk er perfekt tilbehør til deilig grillmat. Marinert kalkunfilet var perfekt grillmat, og for gutta våre falt virkelig kjøttbollene i smak
Ferdig stekte ser de slik ut, medtilbehør av babyspinat, agurk og ruccola. Jeg søkte nettet etter oppskrifter med Quinoa tidligere i uken, og kom jo over en mengde spennende ting