Sett i et steketermomter, og fileten kan deretter hvile til du er klar til å fullføre stekingen. Kalkunfilet med fløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy
PRØV OGSÅ MINE ANDRE KALKUNOPPSKRIFTER. Det var søndag ettermiddag, og kalkunfileten var kommet ut av ovnen, opp på tallerkenen og inn i munnen, akkurat der den skulle være
Du trenger ikke tenke på hvilken vei du skjærer kalkunfiletene. små skiver kalkunfilet til 4. 1. Bank dem litt og stek dem 2-3 minutter på hver side i olje og smør, uten at de blir brent
Stek kalkunfileten pent brun på begge sider og ha på salt og pepper. Stek kalkunfileten i forvarmet ovn på 125 °C til seketermometeret viser 68 °C. 750 g kalkunfilet. 2 ss margarin til steking
4-500 gr kylling- eller kalkunfilet, bryst eller lår4 dl fullkornsris/brun ris1 ss olivenolje1 løk2 stilker stangselleri1 gulrot1 paprikaSalt og pepper2 dl melk1-2 ss hvetemel1 ts sennep3 dl ost
Start med å skjære opp kalkunfilet i små terninger og stek på middels varme. Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
Så derfor stekte vi en kalkunfilet og lagde litt godt tilbehør. Tranebærsyltetøy smaker supert til kalkunkjøtt – se bloggen for oppskrift under tilbehør
Oppskrift nr. Denne oppskriften er fritt etter Lise Finckenhagen. Her er min oppskrift til 6 personer. 600-700 g kalkunfilet i strimler eller mindre biter. 600-700 g kalkunfilet i strimler eller mindre biter