Kalkunfilet oppskrift steking oppskrifter

Helstekt kalkunfilet

Helstekt kalkunfilet

PRØV OGSÅ MINE ANDRE KALKUNOPPSKRIFTER. Det var søndag ettermiddag, og kalkunfileten var kommet ut av ovnen, opp på tallerkenen og inn i munnen, akkurat der den skulle være
Kalkunfilet med shitake

Kalkunfilet med shitake

Du trenger ikke tenke på hvilken vei du skjærer kalkunfiletene. små skiver kalkunfilet til 4. 1. Bank dem litt og stek dem 2-3 minutter på hver side i olje og smør, uten at de blir brent

Kalkunfilet med chilibakte mandelpoteter

Stek kalkunfileten pent brun på begge sider og ha på salt og pepper. Stek kalkunfileten i forvarmet ovn på 125 °C til seketermometeret viser 68 °C. 750 g kalkunfilet. 2 ss margarin til steking

Kalkunfilet med bakt gresskar

Gni inn kalkunfileten med salt og pepper. Server kalkunfileten med bakt gresskar, brokkoli og gresskarpuré
Kylling og ris i form

Kylling og ris i form

4-500 gr kylling- eller kalkunfilet, bryst eller lår4 dl fullkornsris/brun ris1 ss olivenolje1 løk2 stilker stangselleri1 gulrot1 paprikaSalt og pepper2 dl melk1-2 ss hvetemel1 ts sennep3 dl ost
MIDDAGEN DERE VILLE HA OPPSKRIFTEN PÅ | kalkunwraps

MIDDAGEN DERE VILLE HA OPPSKRIFTEN PÅ | kalkunwraps

Start med å skjære opp kalkunfilet i små terninger og stek på middels varme. Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
RIKTIG KJERNETEMPERATUR

RIKTIG KJERNETEMPERATUR

Kalkunfilet. legger kjøttet til å hvile etter steking. Å få skikkelig temperatur på kjøttet du velger å servere,
Marinader

Marinader

Tørk av litt av marinaden før steking. La ligge på kjøkkenbenken i 1 time før steking. Her kommer et par gode marinader som er verdt å prøve
Carbonara med fullkornspasta og kalkun

Carbonara med fullkornspasta og kalkun

basilikum, carbonara, carbonara med fullkornspasta og kalkun, carbonara til mange, champignon, eggeplommer, enkelt, familiemiddag, fløte, fullkorns penne, fullkornspasta, godt, helgekos, hvitløk, kalkun, kalkunbryst, kalkunfilet, kosemat, løk, lett matfløte, matfløte, paprika, parmesan, pasta, pasta carbonara, pasta carbonara med fullkornspasta og kalkun, pastamiddag, penne, revet ost, stor mengde carbonara
INDISK TIKKA MASALA MED KALKUN

INDISK TIKKA MASALA MED KALKUN

Oppskrift nr. Denne oppskriften er fritt etter Lise Finckenhagen. Her er min oppskrift til 6 personer. 600-700 g kalkunfilet i strimler eller mindre biter. 600-700 g kalkunfilet i strimler eller mindre biter
Kalkunpai

Kalkunpai

Prøv også våre andre pai-oppskrifter. Paibunn – (se min oppskrift her). Gjør paibunnen klar etter oppskriften