Saftig og velsmakende kalkunkjøtt, med en deilig saus , ris og lettkokte grønnsaker til. Det var søndag ettermiddag, og kalkunfileten var kommet ut av ovnen, opp på tallerkenen og inn i munnen, akkurat der den skulle være
Dette er en saus som passer helt perfekt til kylling og kalkun, enten det er kalkunskiver på grillen , stekte kyllingbryst, helstekt kalkun , grillede kyllinglår eller ovnsbakt kalkunfilet
Denne kalkunpaien er skikkelig snadder med saftig kjøtt, smaksrik saus og sprøtt lokk av butterdeig. Dersom du har restesaus igjen fra kalkunmiddagen, kan du eksperimentere med å blande denne i den hvite sausen
Til kalkunfileten serverte jeg en enkel salat av byggryn og granateplekjerner. Slik blir kalkunkjøttet, som lett kan bli tørt og kreve mye saus, saftig og mørt
Denne kalkunen forberedes helt annerledes enn slik du vanligvis gjør med saus og poteter. Retten spises gjerne som en tapas rett, som fyll i pitabrød eller med saus og poteter etc
Pakk ut kalkunfileten og skjær den i fine skiver som legges på tallerkener sammen med sprøstekt sopp, tyttebærsaus og gjerne andre grønnsaker eller en salat
Dagens middag er kalkunfilet med potetmos, salat og kremet kyllingsaus. Finn fram posen med kremet kyllingsaus og tilbered den etter instruksjonene på baksiden av posen
Kjøp en kalkunfilet som ikke er marinert. Menyen var fasert kalkun med portvinsaus og pastinakk puré. Når man først skal steke en kalkunfilet synes jeg det er greit å kjøpe en ganske stor en så det blir litt til overs