Kalkunkjøttet er Marinert kalkunfilet fra Solvinge. Superrask middag med ferdig woksaus. Av og til må man ty til ferdigprodukter og denne woksausen var faktisk god og søt, med mye smak
Marinert kalkunfilet fra Solvinge er et flott produkt. 400-500 g kalkunfilet skåret i 4 like tykke biffer1 stor løk i ringersopp, deltolje til steking---1 stort eple i skiversmør og honning til steking---potetmos, hjemmelaget eller fra pose, eller server kokte poteter til---kryddersaus. 400-500 g kalkunfilet
Marinert kalkunfilet fra Solvinge er et flott produkt. 4 porsjonerMarinert kalkunfilet fra Solvinge er et flott produkt. 450 g kalkunfilet, skåret i skiver 1/2 cm og så i tynne strimler1 løk i båter1 paprika i strimler noen champignoner eller kantareller eller annen sopp i biter2 store søtpoteter, skrelte, i terninger 2 cmolje til stekingsoyasaus noen ssfiskesaus et par tsøsterssaus noen sspeppervann---2 dl langkornet ris4 dl vann litt salt---Selvplukkede kantareller