Ta fileten ut av kjøleskapet, og la den romtemperes i en time før du skal steke det. Kalkunfilet med fløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy
Hvor varm ovnen skal være kommer an på hvor lang tid du har å steke. Det var søndag ettermiddag, og kalkunfileten var kommet ut av ovnen, opp på tallerkenen og inn i munnen, akkurat der den skulle være
Tilsett litt stekesmør og brun kalkunfileten på begge sider. Med en innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg kan du enkelt steke, for eksempel løk og brune kjøtt på komfyren før du setter den over i varmeelementet, den kan også brukes på induksjonstopp
Du trenger ikke tenke på hvilken vei du skjærer kalkunfiletene. små skiver kalkunfilet til 4. 1. Bank dem litt og stek dem 2-3 minutter på hver side i olje og smør, uten at de blir brent
4-500 gr kylling- eller kalkunfilet, bryst eller lår4 dl fullkornsris/brun ris1 ss olivenolje1 løk2 stilker stangselleri1 gulrot1 paprikaSalt og pepper2 dl melk1-2 ss hvetemel1 ts sennep3 dl ost
Start med å skjære opp kalkunfilet i små terninger og stek på middels varme. Legg de tett i tett på et stekebrett med bakepapir og smør litt tacosaus + revet ost på toppen
Kalkunfilet. Dvs at dersom du steker et. Kjernetemperaturen øker med 4% av steketemperaturen. Å få skikkelig temperatur på kjøttet du velger å servere,
Her kommer et par gode marinader som er verdt å prøve. Marinader gjør kjøttet mer saftig. Jeg bruker min fantastiske morter til å blande sammen ingrediensene
Lag sausen før du steker kjøttet. Smak sausen godt til før kjøttet stekes og has i. 600-700 g kalkunfilet i strimler eller mindre biter. 600-700 g kalkunfilet i strimler eller mindre biter