Helstektkalkunfiletstekti en romertopp, gir deg fantastisksaftig og mørt kjøtt. Ta den deretter ut av ovnen, rør litt rundt og bland så i resten av grønnsakene
Kalkunkjøttet skal være stekt før det går ipaien. Og dersom du ikke har kalkunrester på lager, er det bare til å kjøpe littfiletibutikken og forsteke det littiovnen
Helstektkalkunfiletstekti en romertopp, gir deg fantastisksaftig og mørt kjøtt. Ta den deretter ut av ovnen, rør litt rundt og bland så i resten av grønnsakene
Stekt dem raskt ilitt olje. I dag hadde jeg endeligtid og overskudd til å lage litt mat igjen. Det har vært mye ferdigpizza, halvferdigpizza og pølse med lompe i det siste
Når dette er lett stekt har du i tomatene, timian og så litt fløte og lar det tykne noen minutter. Vi serverte også ovnsbakte små poteter, glaserte løk og aspargisbønnertil
Kalkunburgeren er egentlig en marinertkalkunfilet som de har som go´helg-tilbud av og til på kiwi. Middagstipsi dag er kalkunburger med grovt brød og ovnsstekte poteter