Ha oppi melet, og brun videre over svak varme til det er nøttebrunt. Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt
Med en innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg kan du enkelt steke, for eksempel løk og brune kjøtt på komfyren før du setter den over i varmeelementet, den kan også brukes på induksjonstopp
Start med å skjære oppkalkunfilet i små terninger og stek på middels varme. Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
For ikke å snakke om den fantastiske duften det blir i huset når de blir varmetopp. Smelt smør i en mellomstor kjele og stek løken på middels varme til myk og blank
Steker kalkunfilet, litt og litt om gangen. Sett oppvarmen og la det koke opp. Senk varmen litt igjen. 1 kg kalkunfilet. Kok opp og la det trekke på svak varme i 20 minutter. 5 minutter til alle ingrediensen er varme. Tilsatt kyllingbuljong, urter og laurbærblad ♫♪ Trekkes på svak varme i 20 minutter. Spis & Nyt ♫♪ 1 kg kalkunfilet
(Har du ferdigstekte kalkunrester så dropp dette punktet). 2 stk kalkunfilet, skjæres i biter. 1 purre, skjæres opp. La grønnsakene surre på lav varme i 5 til 10 minutter. 2 stk kalkunfilet, skjæres i biter. 1 purre, skjæres opp
Stek på høy varme til soppen gir fra seg en del væske. Biffen krydret jeg med salt og pepper før jeg stekte den på middels varme et par minutter på hver side
Ha oppi melet, og brun videre over svak varme til det er nøttebrunt. Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt