La dette koke noen minutter. 400 g kalkunrester. Ingredienser ✿⊱╮✿⊱ 400 g kalkunrester. Etter og ha stekt en hel kalkun blir det, som regel alltid igjen rester
Sil kraften gjennom en sikt og mos så mye som mulig av grønnsakene gjennom siktenBrun smør og mel, spe på med kraft til ønsket konsistens og tilsett litt fløte
Jeg har lest mye om bokhvete, men aldri prøva å lage noe av det før. Bokhvete har et høyt innhold av protein og lysin – en essensiell aminosyre som kroppen selv ikke kan fremstille, som må tilføres gjennom mat
Kalkunmiddag er noe av det diggeste. Da presser du bort en del av sausen, men det gjør ikke noe. Alt her er jo stekt fra før, så grillingen handler bare om smak, skorpe og å få det gjennomvarmt
God, varmende gryte, laget av kalkunrester. Ha i curry pasta, la det surre noen minutter. Server med ris, pasta eller poteter og eventuelt noen ekstra grønnsaker ♫♥♫♥
Jeg har laget denne gryten av kalkunrester og saus fra jul som jeg har hatt i fryseren, men du kan lage den samme gryten med kylling hvis du ikke har kalkun