Kalvestek av bog oppskrifter

KALVESTEK SOM ROASTBEEF MED TILBEHØR

Vi har vel alle hatt vår del av tørre smakløse skiver av okse, svin, lam og kalvestek. Velkommen til sakte utvikling av smaker der alt av sener og fett er smeltet sammen med kjøttet til en helt annerledes og himmelsk smaksopplevelse
SYLTET FENIKKEL

SYLTET FENIKKEL

Vi har vel alle hatt vår del av tørre smakløse skiver av okse, svin, lam og kalvestek. KALVESTEK I LEIRGRYTA
Mål og vekt

Mål og vekt

TypeTykkelseAvstand til glørMinutter på hver side. Havregryn. Knust Kavring. Indrefilet av svin. 1 dlHavregryn35 g. 1 dlKnust Kavring40-50 g. Kalvestek60 grader68 grader70 grader. Svinestek bog/skinke50 min pr kg160 gr. Bog med ben 1 kg2-2,5 timer150 gr. Bog med ben 1 kg2,5 timer200 gr. Kalvebog med ben 1 kg1,5-2 timer200 gr. Kalvestek 1 kg lår1 time200 gr. Biff av filet1,5 cm5 cm3. Indrefilet av svin1 stk10ca 20 min totalt. Biff av filet2 cm3. 200 gr Svinestek bog/skinke. Bog med ben 1 kg. 150 gr Bog med ben 1 kg. 200 gr Kalvebog med ben 1 kg. 200 gr Kalvestek 1 kg lår