Saftig og rosa kalvestek med saus og tilbehør. Storfekjøtt er virkelig noe av det diggeste som finnes, og en god, lettstekt, rosa, saftig kalvestek med god saus, poteter og noe snadder tilbehør nærmer vi oss toppen av kransekaken
Ingredienser porsjoner 13⁄4 kg kalvestek av lår eller mørbrad 1⁄2 ss salt 1⁄2 ss paprika. Ingredienser porsjoner 13⁄4 kg kalvestek av lår eller mørbrad 1⁄2 ss salt 1⁄2 ss paprika
Intet saftig kjøttmåltid er fullkomment uten en tykk, deilig saus. Men innimellom er det kjekt også, for denne sausen til kalvestek var så godt, at jeg nesten trengte hele sauseskålen for meg selv
600 g kalvestek eller ytrefilet av kalv. Varm stekeovnen til 150 °C. Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en panne, ha i olje og brun kalvekjøttet sammen med de uskrelte hvitløkfeddene
Vi var to som ønsket gluten, melk og sukkerfri så vi spiste sjokolade og vaniljepudding. Vi hadde langtidstekt kalvestek som sto 16 timer i ovnen med krydderstekte poteter, gulrøtter og sjy