Selv om dette er en forrett hadde jeg gladelig spist et helt fjell av disse som hovedmåltid. Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran
Retten kan serveres som forrett eller som ett lett og enkelt måltid, til lunch eller middag. Den er PTFE* og PFOA*-fri og er både ripebestandig og enkel å rengjøre
Tanggrillede kamskjell. Rens de ferske kamskjellene. Legg den på grillen og legg kamskjellene på. Du kan også bruke rognen som dekorasjon på kamskjellene
Idag ble det servert blomkålsuppe med sprøstekt spekeskinke og kamskjell, men hva med å plukke ferske neslekskudd ( virkelig i sesong nå), og lage brenneslesuppe
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Jeg spiste pannestekt foie gras til forrett og kamskjell på blomkålkrem til hovedrett. Forrettene er gedigne rett og slett så man trenger egentlig ikke bestille hovedrett