Kamskjell forrett enkel oppskrifter

Kamskjell med kokos og safran

Kamskjell med kokos og safran

Selv om dette er en forrett hadde jeg gladelig spist et helt fjell av disse som hovedmåltid. Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran
Stekte kamskjell med kremet pasta

Stekte kamskjell med kremet pasta

Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Kamskjell med bacon

Kamskjell med bacon

Kamskjell er kjempegodt som forrett. Det salte baconet gir mer smak til kamskjellene og setter prikken over i-en
Kamskjell i butterdeig

Kamskjell i butterdeig

Kamskjell er en super forrett som også er enkel å tilberede. Kamskjell. Kamskjell med ertepuré. Kamskjell med safranvinaigrette
Ceviche for pyser!

Ceviche for pyser!

Mine favoritter å lage ceviche av er laks, torsk, kamskjell og reker. Du kan lage den mest fornemme forrett to dager før du skal servere

3- retters meny til sommerselskap / 17.Mai

Idag ble det servert blomkålsuppe med sprøstekt spekeskinke og kamskjell, men hva med å plukke ferske neslekskudd ( virkelig i sesong nå), og lage brenneslesuppe
Smak til nye høyder?

Smak til nye høyder?

kamskjell og hvit sjokolade. To munnfuller som satte fart på smakssansene og forberedte gjestene på den første forretten

Nice – også en favoritt

Jeg spiste pannestekt foie gras til forrett og kamskjell på blomkålkrem til hovedrett. Forrettene er gedigne rett og slett så man trenger egentlig ikke bestille hovedrett
Kamskjellforrett

Kamskjellforrett

Kamskjellene serverves rå sammen med limeskall, limesaft og salt. Dette må være en av de enkleste forrettene som finnes
"Some like it rått."

"Some like it rått."

Eller tartar av laks og kamskjell, nydelige smaker og lekre farger. Passer både som forrett og selvstendig rett med salat og godt brød til

Stekte reker med koriander

Du kan gjerne tilsette kamskjell også, hvis du har. En forrett eller smårett som er enkel, god og rask å lage

Carpaccio Japanese flavours

indre og ytrefilet av okse, laks, tunfisk, blue marlin, hummer, kamskjell og sist men ikke minst gåselever