Kamskjell koke oppskrifter

Kamskjell med verdens beste ertepure!

6 store kamskjell. Varm olja og smøret i ei steikepanne til det byrja å skumma, og steik kamskjella i ca 2 min på kvar side. 6 store kamskjell
Kamskjell med chorizo og ertepuré

Kamskjell med chorizo og ertepuré

Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak av kamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
Kamskjell pasta.

Kamskjell pasta.

Begynn med å ha pasta i foss kokende vann tilsatt litt salt. Varm en stekepanne med litt smør og olje, og putt i kamskjellene
Kamskjell i safransaus ((♥))

Kamskjell i safransaus ((♥))

Tilsett safranvæsken i pannen, kok opp og la den koke til den er redusert til om lag halvparten. Kamskjell (Pectinidae) er en familie i klassen muslinger, som hører til rekken bløtdyr
Kamskjell med blomkålpurè og soyasjy

Kamskjell med blomkålpurè og soyasjy

Kok opp og la koke inn litt. Til forrett hadde vi kamskjell og det er jo bare så godt sammen med den salte soyasjyen og den milde, gode blomkålpurèen
Stekte kamskjell med ertepuré

Stekte kamskjell med ertepuré

Stek kamskjell raskt på begge, ca. Dryss over småbladet salat og legg kamskjell på toppen. 1kamskjell. bacon
Kamskjell med fennikelpuré, syltet fennikel og kumin

Kamskjell med fennikelpuré, syltet fennikel og kumin

Start med å koke opp alle ingrediensene. Kamskjell. Nå klargjør du kamskjellene. Start med å rense kamskjellene og inn i vakuumpose med litt olivenolje (dersom du skal kjøre de sous vide)
Kamskjell i butterdeig

Kamskjell i butterdeig

Kamskjell er en super forrett som også er enkel å tilberede. Kamskjell. Kamskjell med ertepuré. Kamskjell med safranvinaigrette