Jeg har selv klødd meg litt i hodet over hvor vannete og merkelig smak den har fått tidligere, før jeg lærte at det er et absolutt must å koke jordskokkene i melk før det lages puré av den
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Smelt smøret i en kjele, og la det koke til det slutter og bruse og blir nøttebrunt. I disse fantastiske junidager med nydelig vær, kan vel ingenting måle seg med sprell ferske kamskjell på bryggekanten
Tilsett safranvæsken i pannen, kok opp og la den koke til den er redusert til om lag halvparten. Kamskjell (Pectinidae) er en familie i klassen muslinger, som hører til rekken bløtdyr
Det er kjent å avstøte vann og olje og brukes i fremstillingsprosessen av noen PTFE-kokekar. La reker, jeg brukte rå Vannameireker fra Sør-Vitenam og kamskjell tine i kjøleskapet i ett døgn, tørk godt av dem på tørkepapir eller i ett rent kjøkkenhåndkle
Start med å koke opp alle ingrediensene. Kamskjell. Nå klargjør du kamskjellene. Start med å rense kamskjellene og inn i vakuumpose med litt olivenolje (dersom du skal kjøre de sous vide)