Kamskjell servert med kremet saus og asparges. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Server stekte kamskjellmed saus over, og asparges og salat ved siden av. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir
Lofoten Kamskjell fra Frøya. Smak til med salt og pepper, server gjerne med brunet smør. Grill deretter kamskjellene på en side i to min, bland tomater og kapers til en lett "salat"
Sjømat som passer godt er scampi, kongekrabbe, kamskjell, hummer, krepsehaler, blekksprut og fisk. Her har jeg valgt kun grønnsaker som snacks med et par delicious sauser å dippe i
Norsk sjøkreps servert medasparges, en deilig saus kokt på skallet, og dill, er også godt. Med det riktige navnet scampi, som denne fantastiske råvaren er kjent som utenfor Norge
Nepe og hvit jordbær marinert i aquavit Øland hvete brød og smør av kjernet creme fraiche Asparges bær og tang Og det er bare å slurpe ivei Kamskjell marinade og de første skuddene for sesongen (ramsløk grillet f