Kamskjell med spinat oppskrifter

Pannestekte kamskjell med parmesanrisotto

Pannestekte kamskjell med parmesanrisotto

Serveres med risotto i bunnen, spinat over og gylne kamskjell på toppen. Dagens risotto har fått en liten hatt av spinat, som både er sunt og smaker veldig godt, særlig når den er stekt i det karamelliserte smøret som blir liggende igjen i pannen etter å ha stekt kamskjellene
Risotto

Risotto

Ingredienser man varierer med i dag er kamskjell, hummer, trøfler, kalvekjøtt, sopp, blekksprut asparges med mer
ASADO - chilensk grillfest med norske råvarer

ASADO - chilensk grillfest med norske råvarer

Skalldyrspydbesto i all enkelhet av rå scampi og råe kamskjell. Vask og tørk spinaten og grovhakk den. Matbloggsentralenhar for tiden en konkurranse gående med asado, altså chilensk grillfest, som tema
Maraton gourmet til løperne

Maraton gourmet til løperne

Pannestekte kamskjell sørget for en ekstra dimensjon til denne suppen. Ytrefilet sous vide med blanchert spinat og spinatsmør
Tre gode fiskeretter

Tre gode fiskeretter

Det er ikke noe problem å bytte ut torsken med et annet fiskeslag eller scampien med reker eller kamskjell

Ekte vare i Provence

Fisken ble servert med blåskjell, kamskjell og flate squashstrimler. Her er det salat med fersk blekksprut og stjerneanis, blåskjellgryte medspinat ( i nydelig karrisaus), fjærkreterrine, kalvekjøttpicatta med kjørvel og biff med pasta i rødvinsaus

Piggvar og kamskjell Copacabana

Grovhakk hvitløk, knus sitrongress i morter eller hakk med kniv. Spinat. Lag tilbehøret før fisken og kamskjellene stekes
Fra havet på en søndag

Fra havet på en søndag

Saftige kamskjell til forrett og loin av torsk til hovedretten. To retter på menyen denne søndagen og begge med noe av det beste havet har å by på

Omelett

eks ha i Sopp, løk, hvitløk, oliven, spinat, tomat, chili, vårløk, asparges, revet gulost, stekt bacon, stekte potetskiver, kyllingkjøtt, reker, scampi, blåskjell, kamskjell, pesto, parmesan, spekeskinke, kokt pasta eller frisk urter

Slow Food-Middag på Norsminde Kro

Kvelden begynner med en lett apretif og litt sjømat i form at tang, tare, gjeddeterrine, røkelaks, knivskjell, hummer, østers og rå kamskjell
Kirsten prøver nye oppskrifter

Kirsten prøver nye oppskrifter

kamskjell, Salma laks, spinat og pepperrotkrem. Så var det kamskjellene, her finnes det masse inspirasjon på nettet og siden vi  bare skulle spise sashimien uten noe tilbehør valgte jeg en oppskrift som er littt mektig