Kamskjell no oppskrifter

Kamskjell med verdens beste ertepure!

6 store kamskjell. Varm olja og smøret i ei steikepanne til det byrja å skumma, og steik kamskjella i ca 2 min på kvar side. 6 store kamskjell
Kamskjell med chorizo og ertepuré

Kamskjell med chorizo og ertepuré

Krydre kamskjellene med olivenolje og pepper. Bland inn smør og olivenolje og krydre med salt og pepper
Kamskjell med kokos og safran

Kamskjell med kokos og safran

Jeg laget bare tre kamskjell, riktignok store, men angrer på at jeg ikke laget flere. Og ikke nok med det
Kamskjell med chorizo i parmesankurv

Kamskjell med chorizo i parmesankurv

-) Med kjøtt til hovedrett var det greit med noe fra havet på bordet også, og da er kamskjell selvfølgelig et godt alternativ
Kamskjell pasta.

Kamskjell pasta.

 Noen ganger får jeg mat ånden over meg, og da bobbler kreativiteten. Varm en stekepanne med litt smør og olje, og putt i kamskjellene
Kamskjell med syltede rødbeter og snøfrisksaus

Kamskjell med syltede rødbeter og snøfrisksaus

Kok sammen eddik, sukker, hele hvitløkbåter og olivenolje. Legg på kamskjellene. 8 stk kamskjell. 2 dl olivenolje. Stek kamskjellene i smør ved medium varme, 1 ½ minutt på hver side. 8 stk kamskjell. 2 dl olivenolje
Stekte kamskjell med kremet pasta

Stekte kamskjell med kremet pasta

Trekk pannen til sides og ha i smør, delt hvitløkfedd og noen dråper sitron. Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper
Kamskjell med bacon

Kamskjell med bacon

Kamskjell er kjempegodt som forrett. Det salte baconet gir mer smak til kamskjellene og setter prikken over i-en
Kamskjell servert med kremet saus og asparges.

Kamskjell servert med kremet saus og asparges.

Når de er ferdig stekt tar du stekepannen av varmen, har oppi en klatt kaldt smør, en grovknust hvitløkbit, og sveiper over med noen dråper ferskpresset sitron
Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper. Varm opp vin og vineddik med safran i en kasserolleLa det småkoke til det reduseres til 1/4AvkjølVisp så inn ekstra virgin olivenolje. Stek kamskjellene i smør på middels/høy varme i ca 1 1/2 minutt på hver side til de får en gylden skorpeLegg de over på et kjøkkenpapir og drypp umiddelbart på litt dressingArranger ruccola på en tallerken og plassere to kamskjell på toppenTilsett dressing og dryss over ristede pinjekjernerSalt og pepper. 4 kamskjell

Kamskjell lue / the scallop hat

Vesla med ny lue - kamskjell lue aka scallop hat i garnet Smart. Kamskjell lue / the scallop hat av Strikketanten på Ravelry
Kamskjell med avokado

Kamskjell med avokado

Lag noe annet. Sjømat passer godt med avokado, men i stedet for reker prøv med stekte kamskjell. Begynn med å rense kamskjellene