Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. Tilsett hvitvinen og rør rundt til vinen har fordampet. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Dagens risotto har fått en liten hatt av spinat, som både er sunt og smaker veldig godt, særlig når den er stekt i det karamelliserte smøret som blir liggende igjen i pannen etter å ha stekt kamskjellene
Alt fra pannekaker, til ristede kamskjellog hvitvinsdampede blåskjell. Sauser og omeletter er et must å kunne til fingerspissene, slik risottoog pasta er et must for en italiener
Her er kamskjell servert med en god saus på kraften av kamskjellene (frosne). Og i en risotto, som tilbehør til kjøtt, fisk eller pasta, og til alt av grillet mat
Torskefilet, kamskjell, salat, risotto, chorizo pølse, smør, parmesan, salt og pepper. Det er tirsdag og lenge siden sviddå har hatt badegjester fra havet
Skjær chorizoen i biter og vask og tørk kamskjellene. Oppskriften nedenfor er grunnoppskriften på en klassisk risotto, og kan varieres med alt mulig av kjøtt, fisk og grønnsaker etter smak og behag
s kamskjell forrett var god, men kanskje litt for kraftige smaker til kamskjellene. En lørdag i desember var min kjære og jeg på staselig restaurantbesøk i Sandefjord
Kamskjell m/ kantarell, chili og hvitløk. Vi bestemte oss for å ha ansvaret for å sette sammen menyen annenhver gang, og at menyen skulle komponeres utfra en og samme kokebok
Kamskjell med karri risotto til forrett. Søndager er for oss de gode måltiders dag – og denne søndagen føyde seg inn i rekken av mange flotte opplevelser