Kamskjell og risotto oppskrifter

Risotto

Risotto

Ingredienser man varierer med i dag er kamskjell, hummer, trøfler, kalvekjøtt, sopp, blekksprut asparges med mer
Stekte kamskjell med kremet pasta

Stekte kamskjell med kremet pasta

Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. Tilsett hvitvinen og rør rundt til vinen har fordampet. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Pannestekte kamskjell med parmesanrisotto

Pannestekte kamskjell med parmesanrisotto

Dagens risotto har fått en liten hatt av spinat, som både er sunt og smaker veldig godt, særlig når den er stekt i det karamelliserte smøret som blir liggende igjen i pannen etter å ha stekt kamskjellene
SAFRANRISOTTO MED KAMSKJELL

SAFRANRISOTTO MED KAMSKJELL

La risottoen bli nesten ferdig, og forvarm en grillpanne over sterk varme. salt og pepper. Risotto con capesante e zafferano
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Alt fra pannekaker, til ristede kamskjellog hvitvinsdampede blåskjell. Sauser og omeletter er et must å kunne til fingerspissene, slik risottoog pasta er et must for en italiener
Squash, -hagens lille gresskar!

Squash, -hagens lille gresskar!

Her er kamskjell servert med en god saus på kraften av kamskjellene (frosne). Og i en risotto, som tilbehør til kjøtt, fisk eller pasta, og til alt av grillet mat
Se torsken, se torsken….

Se torsken, se torsken….

Torskefilet, kamskjell, salat, risotto, chorizo pølse, smør, parmesan, salt og pepper. Det er tirsdag og lenge siden sviddå har hatt badegjester fra havet
Risotto classico med kamskjell og chorizo

Risotto classico med kamskjell og chorizo

Skjær chorizoen i biter og vask og tørk kamskjellene. Oppskriften nedenfor er grunnoppskriften på en klassisk risotto, og kan varieres med alt mulig av kjøtt, fisk og grønnsaker etter smak og behag
Når kveldsroen senker seg

Når kveldsroen senker seg

Og får du ikke tak i kamskjell er scampi et alternativ som passer fint med trøffeloljen. I går ble det risotto med stekte kamskjell
Fredagsmiddag inspirert av Solvold.

Fredagsmiddag inspirert av Solvold.

s kamskjell forrett var god, men kanskje litt for kraftige smaker til kamskjellene. En lørdag i desember var min kjære og jeg på staselig restaurantbesøk i Sandefjord

Deilige menyer for de sultne..

Kamskjell m/ kantarell, chili og hvitløk. Vi bestemte oss for å ha ansvaret for å sette sammen menyen annenhver gang, og at menyen skulle komponeres utfra en og samme kokebok
Søndagswow med Hartvigsen

Søndagswow med Hartvigsen

Kamskjell med karri risotto til forrett. Søndager er for oss de gode måltiders dag – og denne søndagen føyde seg inn i rekken av mange flotte opplevelser