Kamskjell oppskrift chili oppskrifter

Kamskjell med chili, hvitløk og asparges

Kamskjell med chili, hvitløk og asparges

Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir. MarinadeFinhakk chili og hvitløk, og rør sammen med solsikkeolje og vann
Kamskjell pasta.

Kamskjell pasta.

 Jeg hadde ikke vanlig chili liggende, men derimot noe skikkelig sterk thailandsk chili. Varm en stekepanne med litt smør og olje, og putt i kamskjellene
Kamskjell og sommer!

Kamskjell og sommer!

På bildet er kamskjellet stekt som beskrevet, og jeg brukte chili, ingefær og hvitløk i smøret. Du kan også tilsette urter, chili og ingefær til smøret, eller hva du måtte ønske av smaker
Kamskjell med honning og avokado

Kamskjell med honning og avokado

finhakk resten av agurken og mos dn sammen med avokado, hvitløk og chili. Stek kamskjellene et halvt minutt på hver side
Kamskjell med asparges

Kamskjell med asparges

Kamskjell smaker alltid godt, her en variant med litt “spicy” saus. Ta kamskjellene ut av marinaden, la de renne av seg på tørkepapir
Råmarinerte kamskjell

Råmarinerte kamskjell

Svein har dessuten vært på skalldyrkurs og fått oppskrift på råmarinerte kamskjell. I denne oppskriften lager vi de rå, omtrent som den gangen vi var på Engø gård og fikk dem servert der
Kremet fiskesuppe med laks og kamskjell

Kremet fiskesuppe med laks og kamskjell

Fjern gjerne frøene fra chilien om du ikke ønsker den intense styrken i suppen, men mer ett lite hint av varme, personlig foretrekker jeg denne suppen uten frøene
Ceviche av kamskjell thai style

Ceviche av kamskjell thai style

Bland tomater, chili og løk sammen med kamskjellene. Finhakk løken, strimle chilien og skjær tomatene i biter
Himmelsk thai marinade

Himmelsk thai marinade

Denne marinaden skal brukes både til scampi og kamskjell. Jeg har brukt oppskriften på denne vanvittig gode thai sausen som basis til både salatdressing og marinering av kylling og laks
Tempura friterte grønnsaker

Tempura friterte grønnsaker

Sjømat som passer godt er scampi, kongekrabbe, kamskjell, hummer, krepsehaler, blekksprut og fisk. Finhakk chili, hvitløk og ingefærBland sammen soyasaus, riseddik, akasiehonning og saften fra en limeTilsett de hakkede ingredienseneDryss gjerne litt frisk koriander og sesamfrø over
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Alt fra pannekaker, til ristede kamskjell og hvitvinsdampede blåskjell. Si det…jeg googler oppskrifter eller bare husker m

Festmåltid i vintermørket – Paella!

Kamskjell. Steik lauk, kvitlauk, chili og persille i olje til lauken vert mør. Kamskjell. 1 chili, finhakka. 1 chili, finhakka. 1 chili, finhakka. 1 chili, finhakka