Jeg lagde reinsdyrfilet ala Trines matblogg til hovedrett og espressobrulè til dessert. Til forrett hadde vi kamskjell og det er jo bare så godt sammen med den salte soyasjyen og den milde, gode blomkålpurèen
Oppskriften min. Alt etter om du lager det som forrett eller hovedrett. ) Idag tok jeg opp noe kamskjell jeg hadde liggende i frysen, kanskje ikke akkurat tirsdagsmat, men det var noe jeg hadde lyst på
Pannestekte kamskjell sørget for en ekstra dimensjon til denne suppen. Hovedrett. Til fire personer trenger du 450 g søtpotet kuttet i terninger, 180 g kokte røde linser, en håndfull koriander, 7 dl grønnsaksbuljong, salt, pepper, rømme, sitronsaft og 4 kamskjell
Her er kamskjell servert med en god saus på kraften av kamskjellene (frosne). Fra Apicius sin romerske kokebok kommer uttrykket «a scapese», hvor oppskrifter med bl
Idag ble det servert blomkålsuppe med sprøstekt spekeskinke og kamskjell, men hva med å plukke ferske neslekskudd ( virkelig i sesong nå), og lage brenneslesuppe
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Butternut squash suppe med pannestekt kamskjell, lime zest og kokosflak. Hovedrett. Ha salt på den ene siden av kamskjellene og stek med smør i varm panne – ca 1 minutt på hver side avhengig av størrelsen på skjellene. Stjernen i hovedretten er uten tvil den røkte svinekammen på 1,4 kg
For kamskjell sto på menyen og vinen passet glimrende til. Før hovedretten kom det rødt i glassene. Kamskjellene ble servert med en kremet jordskokkpuré og overdrysset med vårløk og valnøtter