Kamskjell servert med kremet saus og asparges. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Sausen passet utrolig godt til både kamskjell og biff. Du kan gjerne lage bearnaisesaus selv, men det kan være en utfordring da den skal blandes godt med tomatpuré
Denne marinaden skal brukes både til scampi og kamskjell. Jeg har brukt oppskriften på denne vanvittig gode thai sausen som basis til både salatdressing og marinering av kylling og laks
Norsk sjøkreps servert med asparges, en deilig saus kokt på skallet, og dill, er også godt. I disse forsendelseseskene kan Seashell AS, kanskje vår beste sjøkrepsprodusent, sende levende scampi og kamskjell til Europa i løpet av 48 timer
Fisken ble servert med blåskjell, kamskjell og flate squashstrimler. Bli beruset av vin, saus, ost, kjøtt og desserter fra ferme, franske kvinners kjøkkener