Ved å bruke Tom Yum pasta og hønsebuljong trenger man bare å varme opp ingrediensene for å få en smakfull og sunn middag på 20 minutter. 10 små sjøkreps (scampi eller kamskjell). 2 ss Tom Yum pasta. Rør sammen 2 toppa spiseskjeer tom Yum pasta og 8 dl hønsebuljong og ha i. 10 små sjøkreps (scampi eller kamskjell). 2 vårløk 1 gulrot 2 ss Tom Yum pasta
Legg grønnsakene på et fat mens du steker kamskjell og scampi. Den brukes mye i supper, men jeg synes den passet perfekt til woking av reker og kamskjell
Scampi og kamskjell pleier jeg å ta litt på øyemål, men denne oppskriften BØR funke til ca. 3) Når panna er varm nok kan du ta oppi scampien og kamskjellene og steke på medium til høy varme til de får en gyllen farge, pass på at det ikke svir seg. 5) Ha rømmen over scampien og kamskjellene før du deretter blander inn chili, rør godt rundt