Kamskjell steking oppskrifter

Stekte kamskjell med kremet pasta

Stekte kamskjell med kremet pasta

Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Stekte kamskjell med ertepuré

Stekte kamskjell med ertepuré

Stek kamskjell raskt på begge, ca. Dryss over småbladet salat og legg kamskjell på toppen. 1kamskjell. bacon
Stekte kamskjell med rabarbrasmørsaus

Stekte kamskjell med rabarbrasmørsaus

Varm opp stekepannen og stek kamskjellene raskt på begge sider med en klatt smør. Varm ramsløken forsiktig opp i smøret som er igjen etter kamskjellene
Stekte kamskjell med nøttevinaigrette

Stekte kamskjell med nøttevinaigrette

Server lune kamskjell på en skje med litt vinaigrette over. 8 rå kamskjell, ferske eller tinte. Rør sammen alle ingrediensene til vinaigretten
Stekte kamskjell med 3 x gulrøtter

Stekte kamskjell med 3 x gulrøtter

8 kamskjell. Skrell gulrøttene. Del tre oransje gulrøtter i små jevnstore biter og kok dem møre. Skjær de to andre oransje gulrøttene i skrå biter og kok dem al dente (dvs
Kamskjell med parmesan og parmaskinke

Kamskjell med parmesan og parmaskinke

smør til å steke kamskjellene i. Forbered dette før du steker kamskjellene. Når dette er gjort, er det klart for å steke kamskjellene i smøret
Kamskjell med chorizo og ertepuré

Kamskjell med chorizo og ertepuré

Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak av kamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
Kamskjell med kokos og safran

Kamskjell med kokos og safran

Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Kamskjell med chorizo i parmesankurv

Kamskjell med chorizo i parmesankurv

Smør til steking. -) Med kjøtt til hovedrett var det greit med noe fra havet på bordet også, og da er kamskjell selvfølgelig et godt alternativ
Kamskjell pasta.

Kamskjell pasta.

Varm en stekepanne med litt smør og olje, og putt i kamskjellene. Så fort du har fått litt farge på kamskjellene tilsetter du vårløk, chilli, hvitløk og paprika
Kamskjell med bacon

Kamskjell med bacon

Kamskjell er kjempegodt som forrett. Det salte baconet gir mer smak til kamskjellene og setter prikken over i-en
Kamskjell servert med kremet saus og asparges.

Kamskjell servert med kremet saus og asparges.

Kamskjell servert med kremet saus og asparges. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper. Stek kamskjellene i smør på middels/høy varme i ca 1 1/2 minutt på hver side til de får en gylden skorpeLegg de over på et kjøkkenpapir og drypp umiddelbart på litt dressingArranger ruccola på en tallerken og plassere to kamskjell på toppenTilsett dressing og dryss over ristede pinjekjernerSalt og pepper. 4 kamskjell